Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Survival Games
  • Archery Tag
  • Expeditie Robinson
  • Electric Fence
  • Begeleiding
  • Gratis groepsfoto
  •  

€ 29,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


Een onvergetelijke Survival!

Inhoud Teambuilding Survival Games

De Survival Games bestaat uit drie survival activiteiten: Expeditie Robinson, Archery tag en Electric Fence. In teams ga je de strijd aan, last man standing wint de Survival Games!

Expeditie Robinson

Als je aan survival denkt, dan denk je aan Expeditie Robinson. Bij Expeditie Robinson ga je in 2 groepen strijden tegen elkaar voor de overwinning. Via verschillende spellen en parcours probeert jouw team de meeste punten te behalen.

Archery Tag

Met pijl en boog in de hand probeer je één voor één je tegenstanders uit te schakelen. Ren, duik, zoek dekking en schiet! Archery tag is een spel waar je constant in beweging moet zijn en geen enkele seconde je focus kan verliezen!

Electric Fence

Ontsnappen à la James Bond van een web vol obstakels. Alleen dit doe je op een zeer voorzichtige manier zonder geraakt te worden. Een spel waar precisie en geduld een belangrijke rol speelt.

Voorbeeldprogramma

12:00 – Ontvangst op onze locatie
12:15 – Expeditie Robinson
13:15 – Pauze
13:30 – Archery Tag
14:30 – Electric Fence
14:45 – Afsluiting aan onze bar

De tijdsduur is sterk afhankelijk van de groepsgrootte.


Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je teambuildingsuitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je teambuildingsuitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 24,95
Borrel snacks
Vanaf 4,95
Buffet
24,95
Drankjes
Vanaf 2,25
Panini
4,95
Lunch
Vanaf 9,95

De leukste teambuilding uitjes vind je bij Fundustry!

Een teambuilding uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met zeven centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle teambuilding uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een teambuilding uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je teambuilding uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De teambuilding uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle teambuilding uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze teambuilding uitjes of vraag een offerte aan om zelf een teambuilding uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!