Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Letterbak Basis
 • Letterbak van 60x40 cm
 • Zelf zagen en versieren
 • Begeleiding + Groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 39,95 p.p.

Boek direct
3,5 uur
Letterbak Extra
 • Letterbak van 60x80 cm
 • Zelf zagen en versieren
 • Begeleiding + Groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.

Boek direct
5 uur
Letterbak Deluxe

€ 69,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


DIY Woondecoratie

Tijdens deze workshop letterbak maken gaat u creatief aan de slag met hout, verf, behangetjes en andere versiersels naar eigen keus. Je maakt een letterbak met verschillende vakjes, je bepaalt zelf de grootte hiervan en zaagt dan ook zelf de latjes op maat. Deze bevestig je aan de achterplaat. Als je letterbak de indeling heeft die jij wilt kun je gaan versieren. De hokjes kun je behangen, verven of versieren middels handwriting. Bevestig touwtjes, haakjes en oogjes waar je wilt en maak de letterbak geheel naar eigen smaak.

De letterbak kast is een creatieve DIY woondecoratie of te gebruiken als uniek kraamcadeau. Een gave trend waar je alle kanten mee op kan. De letterbak kun je neerzetten, leggen of zelfs ophangen. Plaats je favoriete souvenirtjes in de hokjes of sorteer je nagellak en sieraden super gemakkelijk! Als cadeau kun je de vakjes vullen met kaarsjes, knuffels of lekkernijen. Laat je inspiratie de vrije loop en creëer de mooiste letterbakken. Het prachtige resultaat is uiteraard voor je zelf om mee naar huis te nemen.

Deze workshop is makkelijk aan te vullen met de workshop Houten Huisjes! Zo maak je nog meer unieke woondecoraties voor thuis.

Workshop op eigen locatie

Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam).


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

Buffet
29,95
Borrel snacks
Vanaf 5,95
BBQ
Vanaf 27,50
Drankjes
Vanaf 2,45
Panini
5,95
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!